Sitemap
Gemeenschapshuis Zandberg - Breda - Home
Wie zijn wij?
Geschiedenis
Ruimteplan
Contact
Ruimteplan
Reserveren (Eenmalig)
Reserveren (Seizoen 2015/2016)
Prijsopgave
Activiteiten
Sitemap
Links
Disclaimer

© 2019 Gemeenschapshuis Zandberg Copyright

.

Sitemap

  Volley-

  vereniging

  Zandberg

                       

    Gemeenschapshuis Zandberg

Volley-vereniging Zandberg


Volley-vereniging ZANDBERG is al een halve eeuw actief in Breda ! In 2016 bestaat de vereniging maar liefst 50 jaar. Met drie teams neemt de vereniging  in het seizoen 2016-2017 deel aan de ORV-competitie in Breda (e.o): in de 3e, 4e en 5e klasse van deze recreantencompetitie.


De vereniging leidt dus een bloeiend bestaan en kent vele trouwe leden.  Dit mede dankzij fusies met twee andere clubs die de afgelopen jaren plaatsvonden. Zowel mannen als vrouwen maken deel uit van de Zandberg-teams. De gemiddelde leeftijd is 40-plus.

Zandberg heeft zijn thuisbasis in Gemeenschapshuis De Zandberg aan de Zandbergaan 54bis. Daar wordt getraind en worden de thuiswedstrijden tijdens de competieperiode gespeeld. Dinsdag- en woensdagavond zijn voor het seizoen 2016-2017 de trainings- en wedstrijdmomenten.


De vereniging combineert van oudsher sportief presteren met gezellig samen (actief) zijn. Het Gemeenschapshuis biedt de mogelijkheid om na elke training of wedstrijd onder het genot van een drankje onderling na- en bij te praten. Veel lief en leed, sportief en persoonlijk, wordt binnen de vereniging met elkaar gedeeld.


Daarnaast vinden er door het jaar heen activiteiten plaats. Zo trekken bijv.  tijdens het fameuze, jaarlijks  terugkerende Beach-weekend leden van de vereniging en hun gezinsleden naar een camping aan de kust om onderling een volleytoernooi te spelen.


Volley-vereniging Zandberg is een open vereniging. Nieuwe leden, liefst met enige volley-ervaring en feeling voor het spelletje zijn van harte welkom.


Geintresseerd om vrijblijvend kennis te maken met de vereniging, neem dan contact op met:


William Simons 06-40247110

E-mail: william1301simons@hotmail.com


Of kom gerust eens langs op een dinsdag- of woensdagavond.

  

< Terug